Härmä Air on julkaissut uudet hinnastot, jotka astuvat voimaan 11.5.2020.

Uudet hinnastot sisältävät entistä monipuolisemmat ratkaisut turvalliseen savunpoistoon ja valikoima on täydentynyt uudistetulla AIR IN tuoteperheellä, sekä vesikaton läpivientituotteilla. 

AIR IN tuloilmapiipu on kitkattomaan tuloilman ohjaukseen kehitetty pannaton teräspiippu, jonka tiivisteellinen rakenne tekee asentamisesta helppoa. Kitkattoman rakenteen ansiosta AIR IN tuloilmapiippu kuljettaa peräti 80m3/h paloilmaa tulisijan palamiseen yli 100°C esilämmitettynä, mikä parantaa tulisijan hyötysuhteita. Iso ilmamäärä mahdollistaa tuloilman myös isoille varaaville tulisijoille.

Vesikaton läpivientituotteet on kehitetty entistä asentajaystävällisemmäksi ja useammille kattoratkaisuille soveltuvaksi. Uudet läpiviennit kasvattavat myös hormin pituusmittaa, joka on huomioitu hinnoittelussa. Bitumikatteelle suunniteltu Liquid Seal massa mahdollistaa bitumikatteen asennuksen ilman tulitöitä, jolloin asennustyöt voidaan suorittaa asentajan toimesta valmiiksi ilman ylimääräisiä huopa-asentajien käyntiä.

Unique turvapiippu on valikoimamme monipuolisin savupiippu, jolla ratkaiset savun poiston haasteellisimmatkin kohteet. Tuote on testattu myös koteloituun rakenteeseen, vaakasuuntaiseen seinän läpivientiin ja kulmiin asennettavissa. Uniquen ohut halkaisija soveltuu erinomaisesti myös pienempiin tulisijoihin ja modernien roikkuvien tulisijojen savupiipuksi.

Basic teräspiippu on yksinkertaisella, pontatulla ja tehokkaalla eristyksellä oleva teräspiippu joka soveltuu normaaliin savunpoistoon. Tuoteperheemme edullisin teräspiippu on myös monen suosikki tuote.

Tuotteitamme yhdistävät lukuisat muut ratkaisut, kuten helposti asennettavat lisäpaloeristeet, jotka ovat erityisesti asentajien suosiossa helppouden ja asennuksen nopeuden ansiosta. Tuotteissamme jo vuosia käytössä ollut tiivisteellinen ja lusikkamainen hormin sisässä kääntyvä savupelti mahdollistaa asentamisen kotelon ja kuorirakenteisen, sekä katosta ripustettavien tulisijojen asentamisen irrotettavan ja jatkettavan varren avulla. Tuotteemme sisältävät uudet savupiippujen suunnittelua koskevat pohjakuvat, sekä kattavan tuen suunnitteluun, hinnoitteluun ja toteutukseen.

AIR IN hinnasto
Unique hinnasto
Basic hinnasto

Meille tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus ja mielenrauha. Kun sinun kotisi on turvattuna, mekin nukumme yömme paremmin. Valmistamme piippuja, jotka turvaavat koteja ja kestävät katseita sukupolvesta toiseen. 

Lisätietoja Suomessa valmistetuista turvapiipuista, hinnastoista sekä ostoehdoista saat myyjiltämme.
https://harmaair.com/yhteystiedot/

Vetoa piippumyyntiin

Mika Koivisto
Toimitusjohtaja
Härmä Air Oy