Väli- ja yläpohjien läpiviennit

Läpivientien lisäeriste on turvallinen ja testattu, jonka (1) keraamisen eristeen erinomainen eristyskyky, (2) tuulettuva rakenne ja (3) alumiinin lämmönjohtavuus tekevät tuotteesta erittäin paloturvallisen ratkaisun välipohjien ja seinärakenteiden läpivientiin.

(1) Läpivientipaketti on vakiokorkeudeltaan 800mm, jolloin se soveltuu myös matalaenergiarakennuksiin. Vahvuudeltaan eriste on piippumallista riippuen vain 26-40 mm, jolloin alakaton ja muiden rakenteiden läpimenoon jää enemmän tilaa, eikä aukkojen peittämiseen tarvita leveitä peitelevyjä (4). Alumiininen pinta mahdollistaa myös erittäin tiiviin (5) höyrysulun ja (6) aluskatteen tiivistämisen perinteiseen kivivillakouruun verrattuna ja (3) alumiini myös johtaa ja luovuttaa lämmön tehokkaasti viileämpiin alueisiin tehden lisäeristeestä entistäkin tehokkaamman.

Pika-asennusohje pika

Vesikaton tiivistys

Valikoimassamme ovat sekä pyöreät että kantikkaat vesikaton pellityssarjat vesikaton tiivistämiseen. Pellityssarjamme soveltuvat kaikille kattomateriaaleille ja yleisimmille kattokaltevuuksille. Läpivientien asentaminen on helppoa ja loppuratkaisusta tulee erittäin tiivis kokonaisuus. Läpivientisarjoissamme on huomioitu myös hirsirakennusten laskeutumisvarat, sekä esimerkiksi savukaasuimureiden johtojen vesitiivis kuljettaminen rakenteen sisällä. Tuote on saatavilla yleisimmillä vesikattoväreillä, jolloin vesikaton ilmeestä tulee yhteinäinen.

MATERIAALI: pulverimaalattu / sinkitty pelti
SOVELTUVUUS: Kattokaltevuuksiin 10-40°
KATTOMATERIAALIT: Huopa-, tiili-, aaltopelti- tai konesaumakattoprofiilit

Läpivientisarjojen vakiovärit

punainenPunainen RR29

tiilenpunainenTiilenpunainen RR750

tummaharmaaTumma harmaa RR23

mustaMusta RR33

ruskeaRuskea RR32

Pikaohje asennukselle pika

ohje2-1ohje2-2ohje2-3ohje2-4ohje2-5ohje2-6ohje2-7

Open