Unique – turvapiippu

UNIQUE – turvapiippu

Unique teräspiippu on paloturvallinen, T600 lämpöluokkaan testattu, pystysuoriin ja vaakasuuntaiseen asennukseen, sekä 30°, 45° ja 90° kulmaan asennettavissa. CE-merkitty, nokipalonkestävä, moniseinämäinen, moduulirakenteinen ja eristetty järjestelmäsavupiippu on testattu kuivia ja märkiä polttoaineita käyttäviin tulisijoihin.

 

Miksi valita Unique?

Unique teräspiipussa käytetään kahden huippueristeen parhaita ominaisuuksia, jolla saadaan aikaan umpieristystekniikalla alan kehittynein turvapiippu. Korkean lämmönkeston omaavaa alkalinen maasilikaattieriste suojelee eristyskyvyltään erinomaista kivivillaa. Eristeiden välissä on lämmonjohtumisen katkaiseva ja lämpöä heijastava alumiini.

Eristerakenteen ansiosta piipun ulkohalkaisija on erityisen ohut ja pintalämpötila pieni, joten teräspiippu soveltuu myös pieniin takkoihin. Unique on pienten suojaetäisyyksien ansiosta erityinen tilaihme rakenteiden läpäisyssä.

 

Unique järjestelmäsavupiippu

  • Lämpöluokka T600
  • Paloturvaetäisyys 40mm
  • CE-Tunnus: T600-N1-D/W-Vm-L20070-G40

Tuotejärjestelmä sisältää tilattaessa EPDM kumiseoksesta valmistetun aluskatteen ja höyrysulku tiivistyksen, sekä vesikaton tiivistyksen. Savupiipun liitokset on testattu sijoitettavaksi rakennuseristeen sisään.
Savupiippu voidaan asentaa koteloituun rakenteeseen ja seinän läpivientiin.

Moniseinämäinen järjestelmäsavupiippu Unique

Unique – Savupiipun tekniset tiedot

Meille tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus ja mielenrauha. Kun sinun kotisi on turvattuna, mekin nukumme yömme paremmin. Valmistamme piippuja, jotka turvaavat koteja ja kestävät katseita sukupolvesta toiseen.

Lue lisää  ›

Savupiipun läpiviennit ja vesikattotiivistys

Helppo asennus on tiivis ja turvallinen lopputulos

Kehitimme täysin uudenlaisen ja helposti asennettavan savupiipun lisäpaloeristyksen ja vesikattojen tiiviit läpiviennit, jotka soveltuvat kaikkiin kattoihin. Turvallinen ja tiivis lopputulos.

Lue lisää  ›

Savupiipun liittäminen ja lisävarusteet

Suunnitellut ratkaisut joka lähtöön

Kiuas, kamina, kiertoilmatakka, varaava takka, pellettitakka, lämmityskattila, grilli. Päältä, takaa, sivusta, katon läpi, seinän läpi, kulmassa, suoraan tai vaakaan.

Lue lisää  ›

Teräspiipun värivaihtoehdot

Härmä Air teräspiippuihin on valittu tarkkaan 6 perusväriä, jotka mukautuvat tulisijoihin yhteensopivaksi. Mikäli perusvärit eivät tarjoa mielustasi vaihtoehtoa, voit valita mieleisesi lähes rajattomasta värivalikoimasta.

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on 100% suomalainen savupiippujen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena Suomalaisesta laadusta. Savupiippujen valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valinta peruste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat savupiipuille pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

 

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open