AIR – kiuaspiippu

AIR – kiuaspiippu on T600 lämpöluokkaan testattu, CE-merkitty, nokipalonkestävä, moniseinämäinen, ilmajäähdytteinen, moduulirakenteinen ja eristetty järjestelmäsavupiippu.

Suomessa valmistettu ja pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu savupiippu on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Ilmajäähdytteinen rakenne takaa savupiipun paloturvallisuuden, pienen turvaetäisyyden ja pitkän eliniän. AIR teräspiippu soveltuu rantasaunoista aina omakotikäyttöön.

 

  • AIR savupiippua suositellaan erityisesti kiukaisiin, jossa savukaasut saattavat nousta hetkellisesti kuumiksi pienen savukaasukierron vuoksi.
  • Savupiipun ilmajäähdytyksen ansiosta turvaetäisyys palavaan materiaaliin on vain 26mm, joka antaa joustavuutta asennettavuuteen ja kiukaan sijoitteluun.
  • Savupiippuun on saatavilla asetuksen mukainen savupelti, jonka toiminto sulkee samanaikaisesti ilman kierron, näin kylmä ilma ei pääse piippua pitkin huoneistoon.
  • AIR savupiippu voi sisältää eristämättämän liitosputken, jonka suojaetäisyys on 500 mm. palavaan materiaaliin. Liitosputki on testattu EN-1856-2 mukaisesti.
  • UUTUUS: Liitosputki voidaan suojata säteilysuojalla. Säteilysuojan ulkopinnasta etäisyys palavaan materiaaliin on 250 mm.

AIR – ilmajäähdytteisen teräspiipun ominaisuudet

  • Lämpöluokka T600
  • Paloturvaetäisyys 26mm
  • CE-tunnus : T600-N1-D/W-Vm-L20070-G26

Tuotejärjestelmä on testattu asennettavaksi pystysuoraan. Järjestelmäsavupiippu sisältää tilattaessa EPDM kumiseoksesta valmistetun aluskatteen ja höyrysulku tiivistyksen, sekä vesikaton tiivistyksen. Savupiipun liitokset on testattu sijoitettavaksi rakennuseristeen sisään. Savupiippu voidaan asentaa koteloituun rakenteeseen. Savupiippu on testettu VTT:n testaamana poikkeavasti EN 1856-1 mukaisesti ja EN 1859:2009 testipenkkiä mukaillen 855°C käyttölämpötestillä.

Air kiuaspiipun vakiovärit

harjattu

Harjattu RST

Mattamusta

peukalo

AIR – kiuaspiippu on turvallinen valinta

AIR – kiuaspiipun tekniset tiedot

Meille tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus ja mielenrauha. Kun sinun kotisi on turvattuna, mekin nukumme yömme paremmin. Valmistamme piippuja, jotka turvaavat koteja ja kestävät katseita sukupolvesta toiseen.

Lue lisää  ›

 

AIR – kiuaspiipun kytkennät

Katso miten AIR – kiuaspiippu voidaan kytkeä päältä lähtevään kiukaaseen

Lue lisää  ›

 

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on sataprosenttisesti kotimainen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena suomalaisesta laadusta. Savupiippujen valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valintaperuste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat savupiipuille pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

 

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open