Uudisrakentaminen

WATER soveltuu käytettäväksi takkoihin, liesiin, kiukaisiin ja uuneihin, samoin kuin puu-, pelletti- tai öljylämmitteiset lämmönlähteet suoraan vesikiertoiseen lämmitykseen.

Saneerauskohteet

WATER tuotetta on saatavilla myös kiukaisiin jälkikäteen asennettavana versiona, jolloin se soveltuu myös saneerauskohteisiin.

Tee kodistasi vihreämpi

WATER moduulit keräävät talteen savukaasujen kuljettaman hukkalämmön ja parantavat näin merkittävästi jokaisen tulisijan energiatehokkuutta – leikaten samalla huomattavasti ostoenergiasta koituvia kuluja. Ratkaisu säästää selvästi rahaa ja luontoa.

Tehokas ja turvallinen

Yhdellä tulisijan lämmityskerralla LTO-hormi tuottaa n. 100 – 300 litraa 58-asteista käyttövettä. Lisäarvona piippuratkaisu voidaan kytkeä hybridimalliksi yhdessä aurinkokeräimien, maa- ja vesi- ilmalämpöpumppujen sekä kaukolämmön kanssa.

Sisäänrakennettu vesivaipparakenne mahdollistaa myös vapaavesikiertoisuuden, mikä varmistaa kierron esim. sähkökatkoksen aikana ilman, että vaippa pääsisi ylikuumentumaan tai minkäänlaista painevaaraa syntyisi. Koepolttokokeessa, jossa hormiin ajettiin kuuden tunnin ajan 700-asteista savukaasulämpöä, nousi moduulin maksimipintalämpötila vain 27 asteeseen. Näin ollen energiansäästöhormi soveltuu hyvin myös nykyaikaisiin, vahvasti eristettyihin ylä-/välipohjiin.

Moduuli

Water soveltuu kaikkiin Härmä Air tuotteisiin. Vesielementti asennetaan tehtaalla valmiiksi moduulin sisään, jolloin moduulien asennus on yhtä helppoa ja nopeaa kuin normaalien moduulien asennus. Moduulin ohut vesivaippa kätkee sisäänsä ainoastaan 5 litraa nestettä, jolloin lämmönjohtavuus on tehokasta, eikä kastepisteitä pääse muodostumaan matalillakaan lämmöillä.

Vesiliitos

Moduulien ulkopuolinen vesiliitos helpottaa ja mahdollistaa tuotteen esiasentamisen, jolloin ammattitaitoinen putkimies kytkee lopulta vesiliitokset yhteen. Moduulirakenteisuuden ansiosta jokainen tulisija voidaan optimoida palokaasujen mukaan oikealla määrällä vesimoduuleja, jolloin saat maksimaalisen hyödyn tuotteelle.

Peitelista

Näkyviin jäävät putkiliitokset on mahdollista peittää listalla, jolloin pystyt tarkastamaan liitokset aina tarvittaessa. Näin tuotteesta saadaan myös erittäin huoltovapaa myös tulevaisuutta ajatellen.

Open