WATER – uusi mullistava hukkalämmön kerääjä Härmä Air valmispiippuihin

WATER on vesikiertoinen lämmön- talteenottomoduuli, jonka voit liittää UNIQUE ja AIR valmispiippumalleihimme. WATER kerää poistuvista savukaasuista hukkalämpöä ohueen vesivaippaan, joka ohjataan varaajaan ja sieltä edelleen hyötykäyttöön.

water

LÄMMÖNTUOTTO:
Savukaasujen ollessa noin 300°C
=lämmöntuotto moduulia kohden
keskimäärin 3KwH/tunnissa

Savukaasujen ollessa noin 600°C
=lämmöntuotto moduulia kohden
keskimäärin 5KwH/tunnissa

suunnittele2

Suunnittele ja hanki tuotteesi kohteeseesi asiantuntijan kanssa

TakkamiesTulituoteEkolämmöxTulilattia

huom

Asennuta vesikytkentä
LVI-alan ammattilaisen
toimesta (luvanvaraista)

huom

Yhdellä lämmityksellä perheen suihkuvesitarpeet

Helposti asennettavalla lämmöntalteenottomoduulilla voidaan kerätä yhdellä kiukaan lämmityskerralla helposti 4 henkisen perheen lämpimän suihkuvesitarpeen.

Ilmaista energiaa ympäri vuoden

Vesikiertoisella, kiukaan päälle asennettavalla lämmöntalteenottomoduulilla lämmität tehokkaasti käyttövesivaraajaa ja tasaat kulutuspiikkejä ympäri vuoden.

Mitä enemmän saunot, sitä enemmän säästät

Kiukaissa järjestelmä on myös korkeista savukaasulämmöistä johtuen tehokkain, näin jokainen saunanlämmityskerta tuo myös säästöä kukkarollesi.

Liitosratkaisut ja lisävarusteet

Suunnitellut ratkaisut joka lähtöön

Kiuas, kamina, kiertoilmatakka, varaava takka, pellettitakka, lämmityskattila, grilli. Päältä, takaa, sivusta, katon läpi, seinän läpi, kulmassa, suoraan tai vaakaan.

Lue lisää  ›

Värivaihtoehdot

Joskus parhaat asiat ovat ilmaisia

Tarjoamme tuotteisiimme 6 perusväriä veloituksetta. Mikäli perusvärit eivät tarjoa mielustasi vaihtoehtoa, voit valita mieleisesi lähes rajattomasta värivalikoimasta.

Lue lisää  ›

Vesikiertoinen aktiivipiippu tuo lämmön takaisin kotiisi

Aktiivinen moduulisavupiippu tehostaa energiantuottoa asennuskohteen iästä ja tulisijasta riippumatta. Vesikiertoinen piippu kerää ohueen vesivaippaansa tehokkaasti tulisijan, kiukaan ja lieden hukkalämmön, joka muuten kulkeutuisi hormin kautta ulos.

Lue lisää  ›

badge4Energiatehokkuuteen kannattaa sijoittaa

Vuonna 2012 astui voimaan uusi D3-rakenteamismääräyskokoelma, joka asettaa uudet, aiempaa tiukemmat tavoitteet talojen energiatehokkuudelle. Rakantajan kannattaakin panostaa energiatehokkuuteen, se näkyy alhaisempana energiankulutuksena ja rahan säästönä. Rakennuksen energiankulutukseen kannattaa kiinnittää huomiota myös remontoidessa.

Lue lisää  ›

Uudis- ja saneerauskohteisiin

WATER soveltuu käytettäväksi takkoihin, liesiin, kiukaisiin ja uuneihin, samoin kuin puu-, pelletti- tai öljylämmitteiset lämmönlähteet suoraan vesikiertoiseen lämmitykseen

Lue lisää  ›

Asennus

Vesikiertoisen hormin asennusohjeet ja tekninen tieto

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on 100% suomalainen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena Suomalaisesta laadusta. Tuotteidemme valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valinta peruste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat tuotteillemme pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open