UNIQUE
– valmispiippuratkaisu kaikille tulisijoille

Unique on paloturvallinen valmispiippu joka soveltuu puu-, pelletti-, kaasu- ja öljylämmitteisille tulisijoille. Eristerakenne ja läpivientiratkaisut on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin ja yli 400mm välipohjaeristeiden läpivientiin. Tuote on testattu vaativimpien EN 1856-1:2009 ja EN 1856-2:2009 standardien mukaisesti.

Valmistamme sisäputkikokoja porrastetusti halkaisijoiden 114-336mm välillä, jotka muunnetaan tulisijaan yhteensopivaksi. Yleisimmät hormikoot 114, 150 ja 200mm ovat päätuotteitamme, joita valmistamme Suomeen vuosittain yhteenlaskettuna lähes 10 kilometriä.

Yleisin tapa rakentaa teräshormia on tulisijan päältä suoraan pystysuuntaisesti. Toteutamme myös sivuttaissiirroilla ja takaliitoksella varustettuja seinän läpi kulkevia hormikokonaisuuksia.

Miksi valita Unique?

Uniquessa käytetään kahden huippueristeen parhaita ominaisuuksia, jolla saadaan aikaan umpieristystekniikalla alan kehittynein turvapiippu. Korkean lämmönkeston omaava keraaminen eriste suojelee eristyskyvyltään erinomaista kivivillaa, joiden välissä on lämmonjohtumisen katkaiseva ja lämpöä heijastava alumiini.

Eristerakenteen ansiosta piipun ulkohalkaisija on erityisen ohut ja pintalämpötila pieni, joten tuote soveltuu myös pieniin takkoihin. Se on pienten suojaetäisyyksien ansiosta erityinen tilaihme rakenteiden läpäisyssä.

Hormin rakenne ja paloturvallisuus

Varmistamme kotisi paloturvallisuuden

Kotimainen valmispiippu kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Skandinaavinen, ajaton design, ohut ulkohalkaisija, sekä pieni paloturvaetäisyys.

Lue lisää  ›

UNIQUE-tuotteet nyt suoraan Stark -myymälästä

Unique hormin saat nyt suoraan Stark varastosta jopa päivän toimitusajalla kautta maan.

Toimitusaika: Varastosta Heti tai 3-6 arkipäivää

Katso lähin Stark -myymäläsi  ›
Katso tuotevalikoima  ›

Läpiviennit ja vesikattotiivistys

Helppo asennus on tiivis ja turvallinen lopputulos

Kehitimme täysin uudenlaisen ja helposti asennettavan eristyksen ja kattoläpiviennit, jotka soveltuvat kaikkiin läivienteihin. Turvallinen ja tiivis lopputulos.

Lue lisää  ›

Liitosratkaisut ja lisävarusteet

Suunnitellut ratkaisut joka lähtöön

Kiuas, kamina, kiertoilmatakka, varaava takka, pellettitakka, lämmityskattila, grilli. Päältä, takaa, sivusta, katon läpi, seinän läpi, kulmassa, suoraan tai vaakaan.

Lue lisää  ›

Värivaihtoehdot

Joskus parhaat asiat ovat ilmaisia

Tarjoamme tuotteisiimme 6 perusväriä veloituksetta. Mikäli perusvärit eivät tarjoa mielustasi vaihtoehtoa, voit valita mieleisesi lähes rajattomasta värivalikoimasta.

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on 100% suomalainen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena Suomalaisesta laadusta. Tuotteidemme valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valinta peruste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat tuotteillemme pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open