UNIQUE
Valmispiippuratkaisu kaikille tulisijoille

Unique on paloturvallinen valmispiippu joka soveltuu puu, pelletti, kaasu ja öljylämmitteisille tulisijoille. Eristerakenne ja läpivientiratkaisut on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin ja yli 400mm välipohjaeristeiden läpivientiin. Tuote on testattu vaativimpien EN 1856-1:2009 ja EN 1856-2:2009 standardien mukaisesti.

Valmistamme sisäputkikokoja porrastetusti halkaisijoiden 114-336mm välillä, jotka muunnetaan tulisijaan yhteensopivaksi. Yleisimmät hormikoot 114, 150 ja 200mm ovat päätuotteitamme, joita valmistamme Suomeen vuosittain lähes 10km.

Yleisin tapa rakentaa teräshormia on tulisijan päältä suoraan pystysuuntaisesti, mutta toteutamme myös sivuttais-siirtoja ja takaliitoksella varustettujen tulisiojen seinänläpi kulkevia hormikokonaisuuksia.

Hormin rakenne ja paloturvallisuus

Varmistamme kotisi paloturvallisuuden

Kotimainen valmispiippu kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Skandinaavinen, ajaton design, ohut ulkohalkaisija, sekä pieni paloturvaetäisyys.

Lue lisää  ›

UNIQUE-tuotteet nyt suoraan Stark -myymälästä

Unique hormin saat nyt suoraan Stark varastosta jopa päivän toimitusajalla kautta maan.

Toimitusaika: Varastosta Heti tai 3-6 arkipäivää

Katso lähin Stark -myymäläsi  ›
Katso tuotevalikoima  ›

Läpiviennit ja vesikattotiivistys

Helppo asennus on tiivis ja turvallinen lopputulos

Kehitimme täysin uudenlaisen ja helposti asennettavan eristyksen ja kattoläpiviennit, jotka soveltuvat kaikkiin läivienteihin. Turvallinen ja tiivis lopputulos.

Lue lisää  ›

Liitosratkaisut ja lisävarusteet

Suunnitellut ratkaisut joka lähtöön

Kiuas, kamina, kiertoilmatakka, varaava takka, pellettitakka, lämmityskattila, grilli. Päältä, takaa, sivusta, katon läpi, seinän läpi, kulmassa, suoraan tai vaakaan.

Lue lisää  ›

Värivaihtoehdot

Joskus parhaat asiat ovat ilmaisia

Tarjoamme tuotteisiimme 6 perusväriä veloituksetta. Mikäli perusvärit eivät tarjoa mielustasi vaihtoehtoa, voit valita mieleisesi lähes rajattomasta värivalikoimasta.

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on 100% suomalainen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena Suomalaisesta laadusta. Tuotteidemme valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valinta peruste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat tuotteillemme pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open