AIR – ilmajäähdytys

Eco Air on ilmajäähdytteinen, pohjoismaisiin olosuhteisiin ja suomalaisiin saunoihin suunniteltu valmispiippu. Laadukkaat materiaalit ja jäähdyttävä rakenne takaa paloturvallisuuden ja tuotteen pitkän eliniän. Tuote on jatkettavissa ja komponenteilla laajettevissa myös omakotikäyttöön.

  • Hormia suositellaan erityisesti kiuaspiippuhin ja kamiinoihin, jossa savukaasulämmöt saattavat nousta hetkellisesti todella kuumiksi pienen savukaasukierron vuoksi.
  • Viilentävän ilmajäähdytyksen ansiosta hormin paloturvaetäisyys on vain 26mm palavaan materiaaliin antaen etua asennettavuuteen ja on turvallinen käyttää kovissakin ääriolosuhteissa.

Vakiovärit

harjattu

Harjattu RST

Mattamusta

peukalo

AIR on halvin palovakuutus kotiisi

Hormin rakenne ja paloturvallisuus

Varmistamme kotisi paloturvallisuuden

Kotimainen valmispiippu kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Skandinaavinen, ajaton design, ohut ulkohalkaisija, sekä pieni paloturvaetäisyys.

Lue lisää  ›

putket24 stark-logo

Tuotteet suoraan Stark varastosta kautta maan. Tilaa jo nyt verkkokaupasta

Ilmajäähdytteinen

kiuaspiippupaketti

Starkista kampanjahintaan

464€

norm. 737€

Pituus 2.5m (jatkettavissa lisämoduuleilla)

Ilmajäähdytyskytkennät

Katso miten ilmajäähdytysratkaisuja voi kytkeä kiukaaseen

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on sataprosenttisesti kotimainen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena suomalaisesta laadusta. Tuotteidemme valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valintaperuste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat tuotteillemme pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open