AIR-korvausilmahormi

Air-korvausilmahormi on tarkoitettu erityisesti hormiksi uusiin tiiviisiin asuntoihin, joissa ei ole huomioitu tulisijan korvausilmantuontia. Hormin kautta tuotuna tulisijan sijoittelu on vapaampaa ja ratkaisulla poistat tiivisrakenteisten talojen yleisimmät ongelmat, kuten liesituulettimen ja keskuspölynimurin aiheuttaman vastakkaisen vedon.

Hormin avulla tulisija saadaan täysin riippumattomaksi rakennuksen muusta ilmanvaihdosta. Esilämmitetty korvausilma myös tehostaa palamista.

Miksi valita Air?

Air-piipun erikoisuutena on kahden huippueristeen välissä kulkeva ilmakanava, joka mahdollistaa paloilman kuljettamisen tulisijan palamiseen. Ilma huuhtelee rakenteen ja katkaisee lämmönjohtumisen. Molemmin puolin ilmakanavaa oleva eriste estää kanavan kondensoitumisen, jolloin tulisija saa raittiin, esilämmitetyn palamisilman piipun kautta.

Tiesitkö että

  • Korvausilman puute on tulisijan suurin ongelma tiiviissä talossa.
  • Yksi kilo puuta tarvitsee palamiseen jopa 10-30m3 palamisilmaa, eli yksi pesällinen tarvitsee palamiseen lähes 100m3 korvausilmaa.
  • Tiiviissä asunnossa tämä tarkoittaa sitä, että ikkunaa tai ovea on avattava, jolloin poltetaan esimerkiksi sähköllä lämmitettyä huoneilmaa harakoille ja ilma korvataan ikkunan kautta tulevalla pakkasilmalla.

peukalo

Tulisijavaatimus:
Tulisijassa tulee olla kaasutiiviit luukut – varmista luukkujen tiiveys tulisijamyyjältäsi.

Hormin rakenne ja paloturvallisuus

Uusi AIR-sarja näyttää erilaiselta kuin mikään muu valmispiippu ja sitä se myös on. Sisäänrakennettu ilmakanavisto kuljettaa korvausilmaa, mutta myös jäähdyttää hormin rakennetta – näin saavutetaan entistä turvallisempi lopputulos.

Lue lisää  ›

Korvausilmakytkennät

  • kamiinaan
  • Tulikivi-takkaan
  • varaavaan takkaan
  • takkasydämeen
  • kiertoilmatakkaan

Lue lisää   ›

Läpiviennit ja vesikattotiivistys

Helppo asennus on tiivis ja turvallinen lopputulos

Kehitimme täysin uudenlaisen ja helposti asennettavan eristyksen ja kattoläpiviennit, jotka soveltuvat kaikkiin läivienteihin. Turvallinen ja tiivis lopputulos.

Lue lisää  ›

Värivaihtoehdot

Joskus parhaat asiat ovat ilmaisia

Tarjoamme tuotteisiimme 6 perusväriä veloituksetta. Mikäli perusvärit eivät tarjoa mielustasi vaihtoehtoa, voit valita mieleisesi lähes rajattomasta värivalikoimasta.

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on 100% suomalainen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena Suomalaisesta laadusta. Tuotteidemme valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valinta peruste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat tuotteillemme pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open