Timo Taskila on valittu Härmä Air Oy:n alue-edustajaksi Pohjoisen suomen alueelle, Reijo Hautalan siirtyessä eläkkeelle. Taskilan alue ulottuu Kokkolasta ylöspäin (Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin maakunnat). Hän asuu myynti alueeseen nähden keskeisesti Oulussa, josta on helppo toimia joustavasti jälleenmyyjien tukena. Taskilalla on vankka 20 vuoden tulisija ja rakennusalan kokemus myynnistä ja asentamisesta. Timo on toiminut mm. Nunnauunien kauppiaana, sekä Kannustalojen talomyyjänä. Timo on myynyt ja asentanut kuluttaja-asiakkaille Härmä Air tuotteita jo yli 10 vuoden ajan, joten tuotetuntemus on kehittynyt vuosien saatossa erinomaiseksi.

TIMO TASKILA

Olen aina myynyt kuluttajille laadukkaita tuotteita ja pitkän yhteistyömme aikana olen hyvin vakuuttunut Härmä Air tuotteista. Hyvää, turvallista ja kotimaista tuotetta on mielekästä myydä ja asiakas kenttä on entuudestaan tuttu. Savupiipputuotteissa on paljon laadullisia eroja ja nykyisin uusien asetusten myötä tilanne korostuu, mikä ilmenee jo lupaprosessin alkuvaiheissa ja viime kädessä asennusta tehtäessä työmaalla. Tästä johtuen uskon kotimaisen ja ennen kaikkea turvallisten laatutuotteen olevan tulevaisuudessakin merkittävä valinnan perusta ja halusin lähteä kehittämään myyntialuetta ammattitaidollani ja olla osana yrityksen menestyksekästä tarinaa.

JARI HAUTALA

Olemme onnekkaita että yhteistyömme tiivistyi vuosien jälkeen entisestään ja saimme Timon kaltaisen edustajan tuotteillemme. Uskomme että myyntialueen tuntemus, laaja kokemus tulisija-alan tuotteista, rakentamisesta ja asentamisesta antaa meille hyvät lähtökohdat kehittää pohjois-suomen aluetta vahvemmaksi. Pohjoisessa omakotitalo rakentamisen lisäksi matkailuala on merkittävä ja lähes jokaiseen vapaa-ajan asuntoon kuuluu myös tulisija ja saunan kiuas osaksi kokonaisuutta. Uskon että Timon positiivinen persoona otetaan asiakaskunnassa erinomaisesti vastaan ja raudan lujana myyjänä ja pitkäaikaisen yhteistyön jatkumona otamme Timon tiimiimme avosylin vastaan.

HÄRMÄ AIR OY

Härmä Air on etelä-pohjanmaalla Alahärmässä toimiva metallisia järjestelmäsavupiippuja valmistava yritys. Meille tärkeintä on asiakkaidemme turvallisuus ja mielenrauha. Kun sinun kotisi on turvattuna, mekin nukumme yömme paremmin. Valmistamme teräspiippuja, jotka turvaavat koteja ja kestävät katseita sukupolvesta toiseen.