UNIQUE – turvapiippu

Unique on paloturvallinen, T600 lämpöluokkaan testattu, CE-merkitty savupiippu, joka soveltuu puu-, pelletti-, kaasu- ja öljylämmitteisille tulisijoille. Uniquessa käytetään kahden huippueristeen parhaita ominaisuuksia, jolla saadaan aikaan umpieristystekniikalla alan kehittynein turvapiippu.

Miksi valita Unique?

Turvapiipussa käytetään korkean lämmönkeston omaavaa keraamista eristettä, joka suojelee eristyskyvyltään erinomaista kivivillaa. Eristeiden välissä on lämmonjohtumisen katkaiseva ja lämpöä heijastava alumiini.

Eristerakenteen ansiosta piipun ulkohalkaisija on erityisen ohut ja pintalämpötila pieni, joten tuote soveltuu myös pieniin takkoihin. Se on pienten suojaetäisyyksien ansiosta erityinen tilaihme rakenteiden läpäisyssä.

  • Lämpöluokka T600
  • Paloturvaetäisyys 40mm
  • CE-merkitty

Savupiipun rakenne ja paloturvallisuus

Varmistamme kotisi paloturvallisuuden

Kotimainen valmispiippu kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin. Skandinaavinen, ajaton design, ohut ulkohalkaisija, sekä pieni paloturvaetäisyys.

Lue lisää  ›

 

UNIQUE-tuotteet nyt suoraan Stark -myymälästä

Unique hormin saat nyt suoraan Stark varastosta jopa päivän toimitusajalla kautta maan.

Toimitusaika: Varastosta Heti tai 3-6 arkipäivää

Katso lähin Stark -myymäläsi  ›
Katso tuotevalikoima  ›

Savupiipun läpiviennit ja vesikattotiivistys

Helppo asennus on tiivis ja turvallinen lopputulos

Kehitimme täysin uudenlaisen ja helposti asennettavan savupiipun lisäeristyksen ja vesikattojen tiiviit läpiviennit, jotka soveltuvat kaikkiin kattoihin. Turvallinen ja tiivis lopputulos.

Lue lisää  ›

Savupiipun liittäminen ja lisävarusteet

Suunnitellut ratkaisut joka lähtöön

Kiuas, kamina, kiertoilmatakka, varaava takka, pellettitakka, lämmityskattila, grilli. Päältä, takaa, sivusta, katon läpi, seinän läpi, kulmassa, suoraan tai vaakaan.

Lue lisää  ›

Teräspiipun värivaihtoehdot

Joskus parhaat asiat ovat ilmaisia

Tarjoamme savupiippuihin 6 perusväriä veloituksetta. Mikäli perusvärit eivät tarjoa mielustasi vaihtoehtoa, voit valita mieleisesi lähes rajattomasta värivalikoimasta.

Lue lisää  ›

Kotimaista turvallisuutta

Härmä Air on 100% suomalainen savupiippujen valmistaja, joka kantaa Avainlippumerkkiä osoituksena Suomalaisesta laadusta. Savupiippujen valmistuksessa otetaan erityisesti huomioon pohjoismaiset olosuhteet ja siitä syystä tuotteemme paloturvallisuus on merkittävä valinta peruste.

avainlippuYrityksemme käyttämät korkealuokkaiset materiaalit ja mittavat testaukset antavat savupiipuille pitkän eliniän. Pohjoismainen selkeä ja ajaton design soveltuu tämän päivän nykyaikaisiin rakennusmuotoihin, olipa kyseessä talo, kesäasunto tai teollisuustila. Tuotteisiimme sisältyvät myös matalaenergiaratkaisut.

Lue lisää  ›

 

Kaukokiito

Toimitukset

Tuotteemme kulkeutuvat suoraan kotiisi luotettavasti Kaukokiidolla.

Lue lisää  ›

Open