BASIC

Peruspiippu pontatulla eristeellä

Suunnittelu

Asennusohje

Vakiovärit

Hinnastot ja lisävarusteet

Jälleenmyyjät

Miksi valita Basic?

Basic-piippu sopii parhaiten varaavien takkojen ja lämmityskattiloiden savunpoistoon sekä IV-hormistoksi. Yksinkertainen ja tehokas kivivillaeristys on yleisin ja vuosia käytössä ollut eristemateriaali. Olemme kehittäneet tuotetta limittäin asennettavilla liitoksilla sekä nerokkailla lisäratkaisuilla, joilla piipusta saadaan markkinoilla olevia ratkaisuita monipuolisempi käytettävyys ja paras mahdollinen turvallisuus.

Käyttökohteet

Basic-piippua suositellaan asennettavaksi perinteisiin takkoihin, kaasutakkoihin, lämmityskattiloihin ja ilmanvaihtohormiksi.

Basic teräspiippu on nokipalonkestävä, moniseinämäinen, moduulirakenteinen ja eristetty järjestelmäsavupiippu. Pystysuoriin ja vaakasuuntaiseen
asennukseen, sekä 30° ja 90° kulmaan asennettavissa oleva järjestelmäsavupiippu, joka koostuu jäykistä pannoilla kiinnitettävistä moduuleista. Basic-järjestelmäsavupiippu on testattu kuivia ja märkiä polttoaineita käyttäviin tulisijoihin.

Tuotejärjestelmä sisältää tilattaessa VILPE aluskate tiivisteen, sekä lisäpaloeristeen päälle asennettavan EPDM höyrysulkutiivisteen.

härmä-air-BASIC
  • Savupiipun savuputkien ja eristeiden limitetyt liitokset voidaan asentaa rakennuseristeen sisään.
  • Savupiippu voidaan asentaa seinän läpivientiin asennusohjeissa annetuin edellytyksin.
  • Savupiippua ei ole testattu koteloituun rakenteeseen.
Tekniset tiedot
Tuotekortti