härmä-air-AIR

AIR IN

Esilämmittävä tuloilmapiippu

härmä-air-AIR

Suunnittelu

Asennusohje

Vakiovärit

Hinnastot ja lisävarusteet

Jälleenmyyjät

Air IN – tuloilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja esilämmitettyä paloilmaa suoraan tulisijan palamiseen. Ilmakierron ansiosta paloturvallisuus paranee, jolloin savupiipun turvaetäisyydet ovat minimaaliset.

Suljetun kierron avulla poistuvat savukaasut lämmittävät tuloilman lähes 100°C, joka parantaa tulisijan hyötysuhteita. Savupiippu soveltuu erinomaisesti taloihin, joissa tulisijan paloilman tuontia ei ole huomioitu. Savupiipun avulla tulisijan sijoittelu on vapaampaa ja ratkaisulla poistat tiiviiden talojen yleisimmät ongelmat, kuten liesituulettimen ja keskuspölynimurin aiheuttaman vastakkaisen vedon.

AIR–savupiipun avulla:

  • Tulisija saa raittiin esilämmitetyn paloilman piipun kautta.
  • Tulisija on täysin riippumaton rakennuksen muusta
    ilmanvaihdosta.
  • Esilämmitetty paloilma tehostaa tulisijan palamista.
  • Paloturvallisuus lisääntyy ilmakierron avulla.
  • Asunnon rakenteisiin ei tarvita muita erillisiä tuloilma-aukkoja.
HA_Aktiivipiippu

Korvausilma

HA_Aktiivipiippu

Ei korvausilmaa

AIR – tuloilmapiipun ominaisuudet

AIR – teräspiippu on testattu asennettavaksi pystysuoraan, sekä 30° ja 90° kulmaan. Järjestelmäsavupiippu sisältää tilattaessa EPDM kumiseoksesta valmistetun aluskatteen ja höyrysulku tiivistyksen, sekä vesikaton tiivistyksen. Savupiipun liitokset on testattu sijoitettavaksi rakennuseristeen sisään. Savupiippu voidaan asentaa koteloituun rakenteeseen. Savupiippu on testettu EN 1856-1 mukaisesti ja EN 1859:2009 vastaavin testein poikkeavasti 855°C käyttölämpötestillä ja 1000°C nokipalotestillä.

Tekniset tiedot
Tuotekortti