Savupiipputuotteet

Air IN

Esilämmittävä korvausilmapiippu

Air IN – tuloilmapiippu on kehitetty kuljettamaan ulkoa tuotua raitista ja  esilämmitettyä paloilmaasuoraan tulisijan palamiseen. Ilmakierron ansiosta paloturvallisuus paranee, jolloin savupiipun turvaetäisyydet ovat minimaaliset.

härmä-air-UNIQUE

Unique

Turvapiippu huippueristeillä

Unique teräspiippu on paloturvallinen, T600 lämpöluokkaan testattu, pystysuoriin ja vaakasuuntaiseen asennukseen, sekä 30°, 45° ja 90° kulmaan asennettavissa. CE-merkitty, nokipalonkestävä ja moniseinämäinen järjestelmäsavupiippu.

härmä-air-BASIC

Basic

Peruspiippu pontatulla eristeellä

Basic-piippu sopii parhaiten varaavien takkojen ja lämmityskattiloiden savunpoistoon sekä IV-hormistoksi. Yksinkertaisella ja tehokkaalla kivivillaeristyksellä saadaan monipuolisempi käytettävyys ja paras mahdollinen turvallisuus.

Savuimurit

Soveltuu kaikkiin savupiippuihin

Savuimurit vähentävät huoneilmasta jopa 80 prosenttia pienhiukkasia ja ulkoilmasta jopa 30 prosenttia päästöistä. Puun käyttö vähenee jopa kymmenen prosenttia.

Vesikaton läpivientisarjat

Kauttaaltaan savupiipun verhoava pellitys soveltuu useimmille kattoprofiileille, kattokaltevuuksille ja se on saatavilla yleisimmillä vesikattoväreillä.