Rakenna & Sisusta – messut 8.-10.2.2019

Länsi-Suomen alueen mahtavin alan tapahtuma, Rakenna & Sisusta -messut, tuo yhteen yli 250 näytteilleasettajaa. Rakennusmessujen kävijät viihtyvät messuilla pitkään, etsivät vinkkejä sekä tuotteiden ja palveluiden tarjoajia. Tapahtuma on perinteisesti tarjonnut monipuolisen näyteikkunan mm. rakentajille ja remontoijille.Tule hakemaan rakennusmessuilta ideoita ja hyviä messutarjouksia omaan kotiisi jälleen 8.-10.2.!

 

Pääyhteistyökumppanimme:

Sarokas A/35

Sarokas on trendikäs täyden palvelun rakennus -ja sisustustarvikkeita myyvä erikoisliike. Osastolta löydät tuotteidemme lisäksi kuumimmat alan sisustustrendit, sekä laajan tulisija ja kiuasvalikoiman.

Osastolta saat täyden palvelun ja tietotaidon savupiipun suunnittelusta toteutukseen, sekä avaimet käteen toimitukset. Muista ottaa rakennuksen leikkauskuvat mukaan.

Tutustu Sarokkaan tarjouksiin

Härmä Air tuotteet edustettuna myös seuraavilla osastoilla:

Tiileri A/18

Tiileri on kotimainen ja laadukkaiden varaavien ja tiilestä muurattavien takkojen valmistaja ja asentaja. Tiileri valikoimasta löydät myös kamiinat, hellat, kiertoilmatakat, pönttöuunit ja uutuutena moderni pönttöuuni. Tiilerin kautta saat kaikki tuotteet asennettuna.

Tiileri valikoima

Valmistuli B/81

Valmistuli on uudisrakentajan tulisijapalvelu. Näyttävät ja laadukkaat tulisijatuotteet yhdistettynä ammatitaitoiseen suunnitteluun sekä asennukseen, takaavat helpon tien elävän tulen tunnelmaan ja lämpöön.

Valmistuli valikoima

Tulikivi B/80

Tulikivi on Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja. Kuudessa takkamallistossa on yhteensä yli 1 000 erilaista takkaa. Lisäksi Tulikivi valmistaa markkinoiden moderneimmat, monipuolisimmat kiukaat niin puu- kuin sähkösaunaan. Tulikiveltä saat myös upeat sisustuskiviratkaisut kaikkiin kodin tiloihin sekä pihalle.

Tulikivi valikoima

 

Tervetuloa messuille.

Open