Härmä Air Oy hakee teräspiippujen valmistukseen ahkeraa ja luotettavaa
Ohutlevyseppää / metallitöiden monipuolista taitajaa

Työ sopii sinulle, mikäli olet jo työskennellyt useamman vuoden tuotannossa ja olet valmis tarttumaan töihin hyvällä asenteella Alahärmän tehtaamme osavalmistuksessa ja kokoonpanossa. Ohutlevytuotannon tuntemus on tehtävässä etu. Olet tunnollinen, tarkka ja innokas oppimaan uutta. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työnkuvan nuorekkaassa työyhteisössä, kilpailukykyisen palkan sekä joustavat työajat. Työsuhde on vakituinen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi 08.09.2019 mennessä harri.mattila@harmaair.com.
Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Harri Mattila 050 3873912.

Härmä Air Oyon Suomen johtava terässavupiippujen valmistaja. Olemme valmistaneet terässavupiippuja Alahärmän tehtaallamme vuodesta 1992 taloteollisuuteen sekä tulisija-alan yritysten, tukkuliikkeiden ja rautakauppojen kautta kuluttaja-asiakkaille. Meillä on hallussa teräksen muovaamisen taito. Taomme tuotteissamme yhteen kestävän materiaalin, turvallisimmat innovaatiot ja tinkimättömän viimeistelyn. Tulella karaistu ja sydämellä tehty Härmä Airin design-piippu pitää tulen sisällä ja antaa lämmön sinne, minne se kuuluu. Onko sinusta tulen kesyttäjäksi?