14458-001

Koivisto on tehnyt pitkän uran Honkarakenne Oyj:n palveluksessa ja toiminut myyntijohtajana menestyksekkäästi maineikkaassa hirsitaloja valmistavassa yrityksessä.

Halusimme tiimiimme myyntihenkisen vetäjän, joka tuntee taloteollisuuden ja tämän päivän rakentamisen. Uudisrakentaminen on tuotteidemme päämarkkina ja uskommekin valmistalopakettien osuuden kasvavan entisestään, joka on jo nyt lähes 60% koko suomen uudisrakennuskannasta. Honkarakenteen liikevaihdosta yli puolet koostuu viennistä, joka on myös meidän yrityksemme mahdollisuus tulevaisuudessa. Uskomme että Koivisto antaa yrityksellemme loistavan tukijalan alaa ja kokemusta omaavana henkilönä, persoonana ja ennen kaikkea Toimitusjohtajana.

On hienoa tulla toimitusjohtajaksi yhtiöön jonka arvot ovat lähellä omia arvojani. Laadukas tuote ja tyytyväinen asiakas ovat asioita jotka tämän päivän kovassa kilpailussa tahtovat unohtua. Se, että pystyy seisomaan tuotteiden takana ja tietää että tuote täyttää vaativimmankin asiakkaan tarpeet ovat minulle tärkeitä asioita. Rakennusalan tämän hetken tilanne luo hyvän pohjan menestyä ja kasvaa.

Mika Koivisto aloittaa Härmä Air Oy:n palveluksessa 22.5.2017

 

Open